İçeriğe geç

Zennup Yeni Sahibi Kim

Zennup’ın sahibi kim?

Sahibi ve şefi Ömür Akkor olan Zennup 1844, konsepti ve lezzetiyle Türkiye’nin en iyi restoranları arasında yer alıyor.

Ömür Akkor Zennup’dan ayrıldı mı?

Zennup’u tavsiye etmem. Genelkurmay Başkanı Ömür Akkor gitti.

Zennup sahibi nereli?

Şef Ömür Akkor çocukluğundan beri yemeğe meraklı. Ömür Akkor 1975 yılında Kilis’te doğdu ve Bursa’nın ilçe ve köylerindeki yemekleri kayıt altına aldı.

Ömür Akkor hangi restoranda?

Şef Ömür Akkor’un Osmanlı ve Türk mutfağına olan tutkusuyla Anadolu yemek kültürünün izinden giden Zennup 1844; Büyükyalı Fişekhane’deki yeni adresinde menüsü, lezzetleri ve özgün konseptiyle lezzet ve keyif sunmaya devam ediyor.

Sef Omur akkor nereli?

Ömür Akkor 1975 yılında Kilis’te doğdu.

Zennup’un anlamı ne?

Zennup demek; yıllar süren emek, derviş ruhuyla dünyayı dolaşmak, bereketin tadını keşfetmek ve tüm bu güzellikleri sofralarımıza getirmek demektir.

Ömür akkor hastalığı nedir?

Mengi, AS’nin romatizmal bir hastalık olduğunu, bel, sırt ve boyundaki omurların kireçlenmesi ve sonunda köprüleşmesi sonucu omurgada hareketin kademeli olarak kısıtlanması şeklinde ilerlediğini açıkladı. AS çoğunlukla genç yaşlarda ortaya çıkar ve omurgayı ve pelvis arasındaki omurganın son kısmını etkiler.

Zennup’ta alkol var mı?

Hayır, alkol bulunan bir yer değil.

Zennup neden 1844?

“Bursa’dan başka bir yer düşünmedik.” Zennup 1844 adlı mekanın adı, Ömür Akkor’un Halepli olan büyükannesinin ismidir. Akkor, yemek kültürünü ondan öğrendiklerini ve kendisini ilk yetiştiren kişinin kendisi olduğunu söyler. 1844, Mehmet Kamil’in ilk Türk yemek kitabını yazdığı tarihtir.

Zennup iftar menüsü kaç TL?

Fişekhane’deki Zennup’ta iftar menüsü 2600 lira…

Yunus Emre’nin akkor kaç çocuğu var?

Üç çocuk babası olarak yeni yaşıma girmek paha biçilemez bir duygu 🎂

Ömür Akkor’ın kardeşi kim?

Kardeşinin adı Yunus Emre Akkor’dur. Kardeşi de bir restoran işletmektedir. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Akkor, Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden başarıyla mezun olmuştur.

Zennup’un kurucusu kimdir?

Zennup 1844’ün kurucu ortağı ünlü şef Ömür Akkor tesisimizi ziyaret etti.

Çorum’da ne yenir ömür akkor?

Gelelim muhteşem Çorum sofrasına; Sirkeli cacıklı İskilip, yedi kulak mantı, közlenmiş madımak, efsane su böreği, Çorum unundan yapılan yufka dürümü, çatal aş, minber, düğün çorbası, keşkek, kiraz-ayva-erikli çağla turşusu, Çorum yahnisi, sıkma baklava, gül şerbeti ve daha niceleri…

Ömür Akkor Havuş nerede?

Havuş Lokantası, Yalı Ataköy’de yer almaktadır. Oldukça modern ve şık bir atmosfere sahiptir. Yerel yemeklerin servis edildiği bir yerin ötesine geçen, yumuşak renklerin hakim olduğu iç mekan detaylarıyla harika bir ambiyansla karşılanacaksınız. Ömür Akkor’daki diğer mekanlar gibi, misafirperverlik en üst düzeydedir.

Zennup adı nereden gelir?

“Bir ay içinde aldık, neyse ki Bursa’ymış.” Mekanın ismine gelince, Zennup 1844, Zennup, Ömür Akkor’un Halepli olan büyükannesinin adıymış. Akkor, yemek kültürünü ondan öğrendiklerini ve kendisini ilk yetiştiren kişinin kendisi olduğunu söylüyor. 1844, Mehmet Kamil’in ilk Türk yemek kitabını yazdığı tarihmiş.

Zennup 1844’de alkol var mı?

Hayır, alkol bulunan bir yer değil.

Ömür Akkor’ın kardeşi kim?

Kardeşinin adı Yunus Emre Akkor’dur. Kardeşi de bir restoran işletmektedir. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Akkor, Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden başarıyla mezun olmuştur.

Zennup iftar menüsü kaç TL?

Fişekhane’deki Zennup’ta iftar menüsü 2600 lira…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Şehitkamil Escort