İçeriğe geç

Radyo Ava Kimin

Radyo Ava hangi ülkenin?

Türkiye’nin Farsça ve Türkçe yayın yapan ilk ve tek radyosu RADIO AVA, 104.

En çok dinlenen radyo hangisi?

👏 Kantar Medya radyo araştırma verilerine göre, Popun Kralı Kral Pop Radyo, tüm radyolar sıralamasında TRT FM’i geride bırakarak Kral FM’in ardından 2. sıraya yerleşti.

Feza radyo kimin?

Günümüzde Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan Mert Çelik’in sahibidir. İş adamı kimliğinin yanı sıra yapımcı ve yönetmen olarak da sinemayla ilgilenmektedir.

104.8 hangi radyo?

İstanbulFrekansAdıGüç104.2 MHzRadyo Trafik İstanbul5 kw104.4 MHzRadyo Ava5 kw104.6 MHzRadyo 75 kw104.

Radyoyu kim yönetiyor?

Radyo ve Televizyon Üst KuruluRTÜK üyeliğiKültür ve Turizm BakanlığıÇalışan sayısı550Yıllık bütçe₺271.781.

Radyo kime ait?

Türkiye Radyo Televizyon KurumuSloganHem hafıza hem de gelecektirGenel MüdürlükTuran Güneş Bulvarı, Aşağı Dikmen, Çankaya, Ankara, TürkiyeÖnemli KişilerMehmet Zahid Sobacı (Genel Müdür)Ahmet Albayrak (Yönetim Kurulu Başkanı)Ciro4 milyar 830 milyon ₺ (2020 sonu itibariyle)SahibiCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı6 satır daha

Türkiye’de ilk radyo yayınını kim yaptı?

Türkiye’nin ilk radyo programı – Eşref Şefik – YouTube.

Türkiye’de kaç tane radyo var?

Türkiye’de yayın yapan 32 ulusal, 76 bölgesel ve 750 yerel radyo istasyonu bulunmaktadır (RATEM 2019). Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından denetlenen radyo ve televizyon istasyonu sayısı 1.780’dir.

Yakut FM kimin?

İstanbul’da frekans, kesintisiz Kur’an-ı Kerim yayını yapan Misk Medya Grubu’na bağlı Yakut FM’in devralındı.

Radyo Feza hangi cemaat?

Fethullahçılar Vakfı1969, İzmir Kestanepazarı Kur’an kursu (gayri resmi)Kurucu(lar)Fethullah Gülenİlişkili gruplarFeza Gazetecilik (? – 2016) Koza İpek Holding (? – 2016) Samanyolu Yayın Grubu (2007-2016) Evde Barış Konseyi Gülen Hareketi OkullarıLider(ler)i Fethullah Gülen10 satır daha

Feza Holding kimin?

Aynı zamanda Tekstüre Holding, Feza Holding ve Gözde Giyim’de yönetim kurulu üyesi olan İsmail Koç, evli ve bir çocuk babasıdır.

Radyonun babası kim?

Uzun mesafeli radyo iletişimi, Marconi yasası ve kablosuz telgraf sistemi üzerine yaptığı çalışmalarla ünlüdür. Marconi, radyonun mucidi olarak kabul edilir ve kablosuz telgrafın geliştirilmesine yaptığı katkılardan dolayı 1909’da Karl Ferdinand Braun ile birlikte Nobel Fizik Ödülü’nü almıştır.

Pal Doğa radyo’nun sahibi kimdir?

Pal FMOOwnerPal Medya (Ağustos 2007 – Haziran 2016) Gitassi Medya, Çam Grup (Haziran 2016 – günümüz)FormatTürkçe PopDilTürkçeSloganTürkçe Müzik! (2007-günümüz)9 satır daha

Kafa radyo kime ait?

Birçok marka ve mecra yaratmış; sosyal medya hesapları 2,5 milyondan fazla takipçiye ulaşmıştır. 2019 yılında Nihat Sırdar, Güçlü Mete ve Candaş Tolga Işık tarafından kurulan Kafa Radyo yayın hayatına başlamıştır.

Radyo Sputnik kimin?

Sputnik, 10 Kasım 2014’te Rossiya Segodnya tarafından kurulan ve Rus hükümetine ait Moskova merkezli uluslararası bir medya kuruluşudur. Dünyanın çeşitli yerlerinde ofisleri bulunmaktadır.

Radyo hangi ülkede icat edildi?

1895’te Popov, Rusya’nın St. Petersburg şehrine taşındı. İcadı olan radyoyu St. Petersburg şehrinde halka açık bir şekilde işletti. Popov, Doğu Avrupa’da radyonun mucidi olarak tanındı. Ancak Batı’da Nikola Tesla veya tarihsel olarak Guglielmo Marconi, radyonun mucidi olarak kabul edilir.

Radyo A kimin?

Gitassi Medya GrubuTürÖzel KurumTürMedyaKuruluş1997Kurucuİsmail AdıyamanMerkezİstanbul, Türkiye3 satır daha

Kafa radyo nerede?

Medya hizmet sağlayıcı kuruluşun kimlik bilgileri – KünyeMedya hizmet sağlayıcı kuruluşun kimlik bilgileri Şirket bilgileriBaşlığı: Medya İzmir Basın Yayın Reklamcılık San. ve Tic. A.Ş.İletişim bilgileriPosta adresi: Çubuklu Mh. Saray Cad. Abdal Çokmazı No: 20 Beykoz/İstanbulTelefon numarası: +90216680280017 diğer hatlar

Radyo bilim kimin?

Doğuş Yayın GrubuTürÖzel KuruluşÜrünTelevizyon, radyo, internet, dijital yayınlar, eğlenceSahibiDoğuş GrubuÇalışan sayısı2000Web sitesiDoğuş Yayın Grubu6 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir